måndag 6 december 2010

1/3

En tredjedel av resan har gått och det är otroligt skönt!
Om resten av resan kommer gå så här snabbt kommer jag njuta mycket mer än vad jag gör nu.

Idag har jag och Felicia varit inne i stan och kollat lite runt på La Rambla tillsammans med Karin. Alla affärer förutom ett köpcentrum nere vid hamnen, MareMagnum, är stängda på söndagar - men det fanns en lite marknad med fina smycken längst nere vid La Rambla så vi kikade runt lite där och tog oss en macka till lunch.
Sedan hängde vi lite vid Starbucks för att sedan bege oss hemåt för en snabb uppfräschning och lite imoportering av foton. Därefter skyndade vi oss ur en kolsvart lägenhet som vi på något sätt lyckats få proppen att gå hos, till tunneöbanan pch den lilla mysiga baren Casablanca som ligger vid Encants. Gratis popcorn och godis var bara lite av vad vi fick vid sidan om det goda maten och drinkarna. 5 € för en god mojito och 4,50 för maten. Perfekt!
Det blev lite sanning & konka, minus konkan efter maten och sedan skyndade vi oss tillbaka till tunnelbanan som enligt Claudia slutade gå klockan tolv. Vi kom till stationen 23:59 och hann med tåget, som sedan inte alls visade sig vara det sista. Eftersom det är röd dag imorgon så fungerar idag likadant som igår. Extremt logiskt.

Nej, klockan är två och i morgon ska vi på flee market borta hos Rebecca och Frida! Sen blir det Primark... hehe

Fler bilder kommer upp i morgon! :)

Inga kommentarer: